[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președinte de partid: Direcțiile raionale de învățământ sunt niște căpușe politice care violează directorii și cheltuie bani din buget
24 August

Direcțiile raionale de învățământ trebuie lichidate. De această părere este Ruslan Codreanu, președintele Partidului Puterea Oamenilor, informează CURENTUL.

În opinia sa, direcțiile raionale de învățământ sunt niște căpușe politice care violează directorii și cheltuie bani din buget pe mașini de serviciu și hârtie, când banii trebuie să ajungă la COPII!

„Prioritatea noastră, a tuturor trebuie să fie copiii! Orice acțiune, orice politică trebuie să vină în ajutorul copiilor, părinților și direct asupra actului educațional!

Noului ministru, dar și la toate figurile politice din opoziție – sunteți triști! Guvernul spune că ia direcțiile de învățământ la minister ca să nu fie politizate, opoziția, știind ce valoare politică au direcțiile deja politizate, spune că ele se vor politiza și mai mult acum… Ar fi comic, dacă nu ar fi tragic!”, a mai spus el.

Ruslan Codreanu a mai declarat în context:„ Direcțiile de învățământ din raioane au fost și vor fi tot timpul politizate! Și asta e o problemă. Cărei culori se supun, că e galbenă, că e roșie sau albastră – PUȚIN MĂ INTERESEAZĂ! Ele nu trebuie să existe! Ca și toate Consiliile Raionale”.

Politicianul, totodată, a îndemnat guvernarea să investească în învățători, or, „de 10 ani pierdem anual câte 200 de cadre didactice”.

Inapoi la arhiva noutaților