[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președinta Maia Sandu a vizitat satele Țipala, Răzeni, Cărbuna din raionul Ialoveni
27 Septembrie

Șefa statului a vizitat satele Țipala, Răzeni, Cărbuna din raionul Ialoveni, unde a discutat cu câteva sute de oameni despre cum se dezvoltă localitățile și ce înseamnă pentru ei să aducem Uniunea Europeană acasă.

„La Țipala localnicii erau bucuroși că se pot aduna din nou la Casa de Cultură, renovată prin programul „Satul European”. Cu oamenii din Răzeni am discutat despre importanța de a continua investițiile în proiecte care modernizează localitatea, precum termoizolarea liceului și renovarea primăriei, care se află acum în proces de lucru”, a menționat Președinta.

Șefa statului a avut o întâlnire călduroasă cu oamenii din Cărbuna și a apreciat eforturile localnicilor în implementarea proiectelor: „m-am bucurat să descopăr o comunitate puternică, ce și-a unit eforturile cu moldoveni din diasporă, administrația centrală și locală pentru a asigura iluminarea localității prin instalarea unui parc fotovoltaic”.

De asemenea, Președinta Maia Sandu a mai spus: „Angajamentul nostru este să asigurăm condiții de viață mai bune în fiecare localitate, ca satele și orașele noastre să arate ca în Uniunea Europeană, iar oamenii să se simtă bine acasă”.

2 5 13 8 (1)

Inapoi la arhiva noutaților