[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premierul Recean: Peste 1 miliard de lei au fost investiți prin programul guvernamental 373
4 Martie
Prim-ministrul Dorin Recean a anunțat că oamenii de afaceri din țara noastră au investit deja peste un miliard de lei prin intermediul programului guvernamental 373. 
„Este un început încurajator, care arată potențialul pe care acest proiect îl are. Mă bucur să văd că printre cele aproape 250 de afaceri cu 3703 de angajați din cadrul programului, se regăsesc 60 de companii administrate de femei și peste 70 de tineri care dezvoltă proiecte investiționale”, a spus Dorin Recean.
Cele mai mari investiții s-au realizat în proiecte de producție și furnizare de energie regenerabilă (37%), transport și depozitare (23%), în industria prelucrătoare (18%), agricultură (8%) și sănătate (6%). Toate aceste proiecte creează noi locuri de muncă, bine plătite și oferă noi oportunități de dezvoltare economică în toate regiunile țării.
„Guvernul construiește o economie puternică și susține antreprenorii, creând condiții mai bune pentru dezvoltarea afacerilor aici, acasă. Încurajez oamenii de afaceri să investească în Moldova și să beneficieze, în continuare, de accesul la resursele financiare avantajoase pe care le oferă acest program”, a conchis premierul Dorin Recean.
Inapoi la arhiva noutaților