[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premierul Recean, în vizită la o afacere de familie din satul Coșnița: „Îi îndemn pe toți să susținem producătorii locali”
19 Aprilie

Prim-ministrul Dorin Recean a vizitat afacerea familiei Terentiev, din satul Coșnița, specializată în cultivarea și vânzarea castraveților. Produsele sunt crescute în cele două sere, a câte 6 ari fiecare, de către Pavel Terentiev.

Șeful Executivului a apreciat realizările tânărului antreprenor, accentuând că, prin tehnologii și inovație, pot fi construite afaceri de succes acasă, care să contribuie la dezvoltarea economică a țării noastre. „Sunteți un exemplu pentru cei care doresc să se implice în agricultură, prin investiții în produse proaspete și de calitate crescute cu grijă în satele noastre. Îi îndemn pe toți să susținem producătorii locali și să contribuim, astfel, la creșterea economică a țării”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.

De asemenea, premierul a vorbit despre programele guvernamentale, cu accent pe Programul guvernamental 373 –  o inițiativă care răspunde concret necesităților oamenilor de afaceri. În context, antreprenorul a menționat că își dorește să extindă afacerea, să construiască mai multe sere tehnologizate pentru a-și mări capacitatea de producere. În acest scop, Pavel Terentiev intenționează să depună dosare la programele oferite de Organizația de Dezvoltare a Antreprenoriatului (ODA).

1 (4) 1 (1) (1) 1 (2)

Inapoi la arhiva noutaților