[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premierul Filip: „Succesul constă nu în acești bani pe care i-a acordat FMI”
3 Mai

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a felicitat, dar și a mulțumit în debutul ședinței Guvernului de astăzi, pe cei care au fost implicați și au contribuit la aprobarea raportului de către Fontul Monetar Internațional (FMI) și la aprobarea tranșei de 21,5 mil. dolari, informează CURENTUL.

Pavel Filip a declarat că succesul constă nu în acești bani, pe care i-a acordat FMI.

„Poate este mai importantă atitudinea și, desigur, foarte important comunicatul emis de către FMI, prin care se vede foarte clar care sunt tendințele în RM și ce am reușit noi să facem până acum. De aceea, poate este un răspuns la foarte multe întrebări pe care ni le pun oponenții noștri, poate este o explicație la multe critici nefondate care vin din partea unor elemente din societate. Mă bucur de acest succes și, în continuare, vă îndemn să rămânem la fel de mobilizați cum am fost și până acum”, precizat Premierul.

Pavel Filip a mai spus că agenda de reforme abia a început. „Să nu se distorsioneze cumva aceste mesaje, pe care le-am văzut zilele trecute în presă, precum că este bine că FMI impune pe cei din RM să facă reforme. Noi avem agenda noastră proprie de reforme, iar FMI sunt cei care apreciază rezultatele”, a adăugat Filip.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților