[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premierul Dorin Recean va întreprinde o vizită de lucru în raionul Căușeni
1 Februarie

Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde, azi, 1 februarie, o vizită de lucru în raionul Căușeni. Șeful Executivului va dona un set de cărți, colectate în cadrul campaniei „Biblioteca de sub brad”, bibliotecii Gimnaziului din satul Coșcalia. 

Programul va continua la Consiliul Raional Căușeni, acolo unde premierul Dorin Recean va avea o întrevedere cu reprezentanții autorităților publice locale și ai serviciilor publice desconcentrate din raionul Căușeni. Totodată, șeful Cabinetului de miniștri va vizita fabrica de haine pentru copii „PICCI”.

Ulterior, prim-ministrul Dorin Recean va merge la  IMSP Spitalul Raional Căușeni „Ana și Alexandru”, unde, anul trecut, a fost instalat un tomograf computerizat de ultimă generație și a fost inaugurat un cabinet dotat cu un aparat colposcopic, datorită căruia este depistat precoce cancerul de col uterin.

Șeful Guvernului va încheia programul cu o vizită la crama „Leuntea-Vin”, una dintre cele mai vechi fabrici vinicole de pe teritoriul țării noastre.

Inapoi la arhiva noutaților