[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premierul a semnat o dispoziție privind Ziua Europei în R.Moldova
3 Mai

Premierul Pavel Filip a anunțat în debutul ședinței de astăzi a Guvernului, că a semnat o dispoziție privind acțiunile pe care le vor întreprinde autoritățile RM, în vederea sărbătorii Zilei Europei, informează CURENTUL.

Pavel Filip a declarat că pe parcursul lunii mai vor fi organizate mai multe acțiuni.

„Această dispoziție și planul de acțiuni, anexat la această dispoziție, este unul foarte larg și cuprinde practic toate instituțiile. De aceea, poate punctul culminant va fi pe data de 13 mai – când, tradițional, partenerii noștri din UE organizează Orășelul Europei. De aceea, toate instituțiile să fie prezente la acest eveniment. Este important să nu uităm că la baza programului nostru de guvernare este Acordul de Asociere cu UE și ne reușește să sporim ridicarea popularității UE în rândurile cetățenilor noștri”, a precizat Premierul.

Totodată, Pavel Filip a menționat că este sigur că, „spre finalul mandatului nu vor mai fi atât de multe discuții în societate – încotro privim sau mergem. Obiectivul nostru de alăturare la UE trebuie să devină un parcurs ireversibil la finalul mandatului. Dacă vom continua în același ritm, acest obiectiv va fi realizat”.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților