[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premieră la Night Guguță: Spectatorii sunt invitați la spectacolul „Ulciorul sfărâmat”
13 Mai

Trupa Night Guguță anunță premiera spectacolului „Ulciorul sfărâmat”, în regia lui Iulian Bubuioc. Evenimentul se va desfășura pe data de 15 și 16 mai, în incinta Teatrului Guguță, informează CURENTUL.

Potrivit regizorului Iulian Bubuioc, spectacolul reprezintă o satiră în adresa sistemului juridic.

„Am avut la bază comedia clasică pe care am adaptat-o timpului prezent. Acțiunea se petrece într-o judecătorie de provincie, în care vine un oarecare consilier juridic cu o inspecție. Anume această întâmplare face ca procesul spectacolului, să treacă într-o adevărată farsă”, a menționat el.

Regizorul își dorește ca mesajul comediei să fie perceput și acceptat de către public.

La spectacol vor participa actorii Cătălin Lungu, Eugen Nicov, Lilia Chiperi, Paula Macovoz, Daniela Cioclu, Ion Dudca și Ala Buhnă.

Prețul biletelor este de 150 lei și pot fi procurate pe iticket.md sau pe rețelele de socializare ale trupei Night Guguță.

Menționăm că în Chișinău teatrele, sălile de concert și cinematografele pot activa cu o capacitate de 50 % din numărul total de spectatori, respectând normele epidemiologice. O hotărâre în acest sens a fost emisă de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică pe data de 1 mai 2021.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților