[ X ]
[ X ]
[ X ]
Precizările primarului de Strășeni privind reparația Liceului „Mihai Eminescu”: „Este un model de solidarizare, cu accent pe calitate”
12 Iunie

„Lucrările de reparație a edificiilor Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Strășeni, ce valorează peste 11 milioane lei, sunt spre final. Implicarea tuturor părților: Fondul de Investiții Sociale din Moldova (FISM), Director Iurie Chiorescu, Responsabilul tehnic, Sergiu Botnaru, administrația instituției LT ”Mihai Eminescu”, autoritățile din Strășeni, cât și antreprenorul SC ”PRESTIGIU-AZ” SRL, ce asigură calitatea pe măsura așteptărilor, a contribuit esențial la o lucrare de excepție, ce aduce plus valoare atât instituției, cât și comunității în întregime, în final, în beneficiul tuturor cetățenilor”. Despre aceasta comunică primarul de Strășeni, Valentina Casian, informează CURENTUL.

Potrivit spuselor sale, lucrările de reparație a instituției sunt parte a Proiectului „Reforma Învățământului în Moldova”, parte a Acordului de Finanţare, dintre Republica Moldova şi Asociaţia Internaţională pentru Dezvoltare, Fondul de Investiţii Sociale din Moldova fiind abilitat pentru implementare, în conformitate cu regulile Băncii Mondiale.

„Mulțumim donatorilor, tuturor celor implicați, este un model de solidarizare, cu accent pe calitate, cu rezultate vizibile și interes sporit pentru viitoarele etape!”, a subliniat Casian.

De menționat că, Republica Moldova a primit finanţare de la Banca Mondială pentru a acoperi costul Proiectului Reforma Învățămîntului din Moldova și utilizează o parte din sumă pentru plăţi prevăzute în contractul „Lucrări civile la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”” din mun. Strășeni.

Cristina Pendea

casian casian1 casian2 casian3 casian4 casian5 casian6 casian8

Inapoi la arhiva noutaților