[ X ]
[ X ]
[ X ]
PPEM și-a desemnat candidatul la șefia capitalei
18 Septembrie

Partidul Popular European din Moldova (PPEM) a depus, astăzi, actele necesare pentru a fi înregistrat în cursa electorală candidatul pentru șefia capitalei și lista de consilieri în Consiliul Municipal Chișinău, transmite CURENTUL.

Candidat la funcția de primar este managerul media, Dumitru Țîra, membru în Consiliul de Integritate al ANI.

Liderul în exercițiu al PPEM, Eugen Sturza, a menționat că, după cum au și anunțat, sunt în proces amplu proces de organizare.

„Venim în aceste alegeri cu o echipa nouă, tineri, profesioniști. Astăzi am depus actele pentru înregistrare la funcția de Primar general al mun. Chișinău și la funcția de consilieri în CMC. Este o echipă care știe cum să schimbe lucrurile în municipiu. Sunt sigur că, Dumitru Țîra va fi un primar al tuturor chișinăuienilor, care va uni oamenii”, a precizat Sturza.

La rândul său, Dumitru Țîra a mulțumit echipei PPEM. „Mulțumesc întregii echipe că a avut curajul să accepte proiectul și ideile pe care le am pentru întreg mun. Chișinău. Vreau să urez succes tuturor candidaților, celor care au intrat în competiție și sper mult că au sentimente sincere față de acest exercițiu. Îndemn toți locuitorii să zâmbească mai mult, pentru că inclusiv asta este o mare problemă a orașului. De asemenea, îndemn cetățenii să voteze, să iasă la vot, pentru că este extrem de important. O să avem o campanie foarte interesantă”, a punctat Țîra.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților