[ X ]
[ X ]
[ X ]
PPEM: Ieșiți la vot și dați o palmă guvernării
18 Octombrie

Președintele interimar al Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Eugen Sturza, susține că, perioada campaniei electorale, ca și primele 100 zile ale actualei guvernări, demonstrează iresponsabilitatea politică, dublele standarde și riscurile aduse proceselor democratice de alianța PSRM – ACUM, informează CURENTUL.

El a criticat candidații la șefia capitalei: Ion Ceban și Andrei Năstase, acuzându-i de mai multe încălcări în campania electorală.

Totodată, Eugen Sturza a lansat și un apel către cetățeni.

„Membrii și susținătorii PPEM știu ce au de făcut pe 20 octombrie, dar vreau să lansez un apel și un îndemn de trezire a acelor care susțin alte partide și alți candidați la funcția de Primar și de Consilier. Ieșiți la vot, nu tolerați incompetența acestei alianțe. Ieșiți și dați-le o palmă celor de la PSRM și ACUM, pentru că prăpastia spre care ne conduc e una extrem de periculoasă pentru viitorul acestei țări. În această campanie avem mai mulți candidați de dreapta care merită votul dvs., avem candidați capabili, cu viziune occidentală de dezvoltare a capitalei”, a precizat Sturza.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților