[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poșta Moldovei și Poșta Estoniei au discutat aspectele colaborării bilaterale
15 Septembrie

Reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei” s-au întrunit într-o ședință de lucru cu colegii de la Eesti Post AG, informează CURENTUL.

Scopul vizitei a fost consolidarea relațiilor bilaterale de parteneriat pentru dezvoltarea comerțului electronic, modernizarea serviciilor de livrare, automatizarea proceselor operaționale și logistice de prelucrare și distribuire a poștei.

Poșta Estoniei, în calitate de pioner în dezvoltarea serviciilor poștale electronice, dar și în dezvoltarea e-commerce, va susține Poșta Moldovei în procesul de digitalizare și modernizare a serviciilor, prin transmiterea bunelor practici în digitalizarea proceselor operaționale și a serviciilor prestate populației.

Punerea în aplicare a standardelor internaţionale recunoscute, inițierea schimbului de experienţă cu partenerii străini și menţinerea unei colaborări efective cu administraţiile poştale din alte țări stimulează dezvoltarea Î.S. ”Poșta Moldovei” atât pe piaţa internă, cât şi cea externă, plasând-o pe pozițiile unui partener de încredere.

Reamintim, că Î.S. Poșta Moldovei este cel mai mare operator de profil din Moldova, dispunând de o reţea teritorială de peste 1.200 de oficii şi agenţii poştale, care oferă un larg spectru de servicii poştale şi financiare în mai mult de 1.500 localităţi ale ţării.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților