[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poșta de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR”, un nou proiect pentru diaspora din Italia
13 Decembrie

Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor în Bologna vine cu noi surprize pentru diaspora din Italia. De această dată, este vorba de lansarea unei noi campanii, întitulată „Poșta de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR””, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă al partidului.

„Astfel, cei care sunt departe de cei dragi și doresc să îi bucure cu un mic cadou, au posibilitate ca prin intermediul „Poștei de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR”, să facă acest lucru.

Adresându-vă aici, aveți posibilitate să felicitați părinții, copiii și rudele, care sunt acasă, în Republica Moldova!

Pentru depunerea cererilor, este necesar să accesați link-ul: https://dropmefiles.com/HHQSQ

Faceți click pe butonul „Download” pentru a putea descărca formularul, care urmează să îl completați și să îl expediați la adresa de e-mail: postadecraciun@partidulsor.md

Pentru mai multe informații, apelați numărul: +39 338 4658830

„Poșta de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR”” dăruiește familiei o clipă de fericire!”, se spune în comunicat.

Recent, Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor în Bologna a realizat un proiect inedit pentru moldovenii din străinătate. Ieri, în cadrul unei loterii, au fost extrase 500 de bilete avia tur-retur. Astfel, 500 de moldoveni din Milano, Roma, Torino, Veneția sau Bologna își vor putea petrece sărbătorile acasă, alături de rudele dragi din Moldova. În total, la tombolă s-au înscris 11289 de persoane.

Mai multe detalii aici.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților