[ X ]
[ X ]
[ X ]
Polițiștii desfășoară activități pro-active în taberele de odihnă cu sejur de zi pentru copii
23 Iunie

Poliţia Capitalei, pe parcursul perioadei estivale, a planificat un şir de activităţi proactive cu vizitarea taberelor de odihnă cu sejur de zi pentru copii, transmite CURENTUL.

Astfel, pe parcursul săptămânii curente, polițiștii au desfășurat mai multe activități proactive la taberele din capitală, cu sejur de zi, pentru copii. La activitățile dedicate copiilor au participat polițiștii, angajații Centrului Chinologic și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, care au familiarizat copiii cu regulile de securitate şi comportament în stradă, regulamentul circulţaiei rutiere, consecinţele negative ale consumului de droguri, alcool şi tutun, drepturile şi obligaţiile copilului, riscurile la care sunt expuşi în timpul vacanţei de vară.

De asemenea copiii au avut parte de prezentări și au fost implicați în activitățile și concursurile care au fost prezentate și desfășurate de polițiști. Copiii s-au distrat și au rămas mulțumiți de activitățile desfășurate, totodată acumulând informații utile.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost informați și sensibilizați aproximativ 350 de copii, fiindu-le distribuite pliante informative către finele evenimentului.

Este de menționat că de la începutul perioadei estivale, Poliția Capitalei a desfășurat sesiuni de informare în cadrul taberelor de odihnă pentru copii, fiind familiarizați cu recomandări aproximativ 3 000 de copii.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților