[ X ]
[ X ]
[ X ]
Polițiștii au reținut un bărbat consumator de droguri
12 Ianuarie

Un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, aflându-se la patrularea sectorului Buiucani, în jurul orei 05:00, a observat un individ cu un comportament suspect. Acesta a fost stopat şi somat să prezinte actele de identitate, transmite CURENTUL.

Ulterior poliţiştii au depistat asupra bărbatului un pacheţel din folie de aluminiu în care se afla o substanţă sub formă de praf de culoare alba, de origine necunoscută. El a fost escortat la inspectorat pentru audieri şi riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilicită a drogurilor şi etnobotanicelor.

Bărbatul în vârstă de 33 ani este locuitor a capitalei.

Pacheţelul a fost ridicat şi sigilat în cadrul procesului de documentare conform legii, fiind expediat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

În dependenţă de rezultatele expertizei persoana riscă să fie cercetată penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor şi sancţionată cu amendă în mărime de la 4 mii lei la 8 mii lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.

foto-11

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților