[ X ]
[ X ]
[ X ]
Polițiștii au fost alături de copii la „Primul sunet”
1 Septembrie

Începutul anului şcolar 2017-2018 a fost marcat, azi, 1 septembrie, în toate instituțiile de învăţământ din țară, prin organizarea unor festivităţi la care alături de profesori, elevi, părinţi au participat şi polițiștii, care le-au urat un an şcolar marcat de realizări frumoase şi succese în lumea cunoştinţelor, transmite CURENTUL.

Totodată, pentru a contribui la un drum spre școală mai sigur, în adiacentul instituţiilor de învăţământ au fost antrenați peste 1500 de poliţiști care au asigurat un climat de siguranță în stradă.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive cu elevii pe diferite tematici precum: informarea elevilor cu privire la un comportament bazat pe respectarea legii şi normelor sociale, modul corect de păstrare a bunurilor personale și modul de deplasare pe drumurile publice în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

Totodată, polițiștii au repartizat elevilor pliante care conțin recomandări cu caracter educativ-preventiv.

Pentru a spori gradul de securitate în rândul copiilor, Poliţia va demara un şir de activităţi informativ-educative în cadrul Campaniei cu genericul „Ştii să eviţi pericolele străzii”, unde vor fi implicați atât copiii, cât și părinții. De asemenea, în perioada 1-24 septembrie 2017, va fi pusă în aplicare operaţiunea specială ,,PIETONUL”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților