[ X ]
[ X ]
[ X ]
Polițiștii au efectuat percheziții în Capitală la domiciile traficanților de droguri
13 Decembrie

Procuratura municipiului Chişinău de comun cu Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău şi cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” a IGP au descins concomitent mai multe percheziţii autorizate în contextul combaterii traficului ilicit de droguri pe teritoriul Capitalei, transmite CURENTUL.

Astfel, forţele de ordine au intervenit la efectuarea percheziţiilor la domiciliile a şase indivizi cu vârstele cuprinse între 20 ani şi 30 ani, domiciliaţi în Capitală, dintre care doi din ei, anterior au fost judecaţi pe furturi şi infracţiuni legate de droguri. În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală întreprinse, poliţiştii şi procurorii au depistat şi ridicat substanţe narcotice de tip heroină şi de origjne vegetală, precum şi cântare electronice folosite la comercializarea drogurilor, fiind sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Actualmente forţele de ordine continuă investigaţiile de specialitate pentru a identifica eventualii complici ai suspecţilor, precum şi originea cantităţilor de droguri ridicate în urma percheziţiilor.

Conform legislaţiei penale în vigoare persoanele bănuite de punerea în circulaţie ilicită a substanţelor narcotice riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 ani până la 15 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților