[ X ]
[ X ]
[ X ]
Polițiști de frontieră, instruiți în management la Academia de Administrare Publică
22 Ianuarie

În perioada 20 ianuarie – 10 februarie 2020, un nou grup de polițiști de frontieră este instruit în cadrul cursului de formare managerială cu genericul „Management și leadership”. Acesta este organizat și desfășurat în incinta Academiei de Administrare Publică, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, la inaugurarea cursului a participat șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, și rectorul Academiei de Administrare Publică, Oleg Balan, doctor habilitat, profesor universitar, care au salutat inițiativa și dorința funcționarilor de a se familiariza cu tendințele actuale ale leadership-ului organizațional, procesului decizional eficient, constituirii echipelor de succes.

Cursul este de durata de 120 de ore academice și este structurat în șase module cuprinzând cele mai actuale subiecte: fundamentele teoretice ale managementului; procesele și relațiile de management; metodologii de planificare; personalitatea și comportamentul managerului; managementul timpului și desfășurarea ședințelor; managementul schimbării; cultura organizațională; rolul şi calităţile principale ale unui lider; leadership personal, organizațional și de echipă; dezvoltarea abilităţilor de comunicare etc.

Sesiunile de instruire vor fi susținute de formatorii Academiei de Administrare Publică cu experiență vastă în domeniu și de utilizare a metodelor andragogice.

Cristina Gurez

GRO

Inapoi la arhiva noutaților