[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poliția de Frontieră te invită la concursul de admitere!
8 August

S-a dat startul concursului de admitere la Colegiul Național al Poliției de Frontieră, cu sediul în orașul Ungheni. Doritorii care vor să facă parte din marea familie a Poliției de Frontieră sunt așteptați pentru înscriere până în data de 19 august, curent, informează CURENTUL.

În cadrul Colegiului Național al Poliției de Frontieră sunt pregătiți specialişti-inspectori pentru Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

La concursul de admitere se înscriu cetăţenii moldoveni, care deţin diplome de bacalaureat sau atestate de studii medii de cultură generală, precum și au atins vârsta de 17 ani și nu au depășit 23 ani, la ziua începerii examenelor de admitere. Durata studiilor este de 2 ani, instruirea se face în limba de stat. Cazarea, hrana, echipamentul şi pregătirea specialiștilor sunt gratuite, mai mult, toţi studenţii dispun de burse.

 La finisarea studiilor absolvenţii obţin diplomă de studii medii de specialitate, ulterior sunt asiguraţi cu loc de muncă, salarii stabile, echipament gratuit şi asigurare medicală.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților