[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poliția de Frontieră s-a îmbogățit cu 20 de noi colaboratori
21 Iulie

20 absolvenți ai Academiei MAI „Ștefan cel Mare” au devenit parte a echipei Poliției de Frontieră, transmite CURENTUL.

În cadrul unei întâlniri cu șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, tinerii au fost apreciați pentru alegerea făcută în favoarea Frontierei și încurajați în noile misiuni de serviciu.

„O să aveți toată susținerea mea ca conducător al acestei instituții, dar și ca coleg de nădejde care va pune umărul la remedierea provocărilor din activitatea cotidiană. Să vă bucurați de o carieră de succes în Poliția de Frontieră și să păstrați verticalitate în decizii, indiferent de situațiile care pot apărea. Activitatea la frontieră este una interesantă, dar și de o mare responsabilitate, înarmați-vă cu răbdare, putere, dedicație și vă asigur că veți reuși!”, a spus Corneliu Groza.

Cu un mesaj de felicitare a intervenit Secretarul de Stat al MAI, Mariana Gramă, dorindu-le tinerilor perseverență și curaj: „Doresc ca promoția voastră să lase o amprentă în istoria Ministerului Afacerilor Interne, o promoție care să fie un exemplu pentru alte generații de polițiști. Să fiți onești, corecți și profesioniști în angajamentul asumat – garantarea unei frontiere sigure!”.

Repartizarea tinerilor ofițeri s-a realizat în funcţie de locul de trai, dar și de media generală de absolvire. În toate cazurilor, dorințele absolvenților au coincis cu propunerile de repartizare la frontieră. În următoarele zile aceștia sunt așteptați la noul loc de muncă.

Cristina Pendea

PF_32 PF_48 PF_51 PF_55 PF_65 PF_69

Inapoi la arhiva noutaților