[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poliția de Frontieră este pregătită pentru zilele de minivacanță. Au fost formate rezerve de personal
29 Aprilie

La decizia conducerii Poliției de Frontieră, în cele mai solicitate puncte de trecere au fost formate rezerve de personal care la necesitate va interveni pentru degajarea circulației transfrontaliere în cele 4 zile de odihnă, transmite CURENTUL.

La fel, a fost dispus să fie folosite toate mijloacele speciale de control și supraveghere a frontierei de stat, cât și deschise spre circulație benzile de deplasare prin punctele de trecere pentru a nu admite creșterea timpilor de așteptare și formarea cozilor.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele. În ajutor este pusă la dispoziție aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru autoturisme.

Menționăm că în perioada minivacanței în cele mai ”active” puncte de trecere, fluxul de familii cu copii, dar și persoanele cu nevoi speciale, va fi direcționat pe banda de trecere a Corpului Diplomatic.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților