[ X ]
[ X ]
[ X ]
Poliția de Frontieră a beneficiat de un lot de echipamente pentru îmbunătățirea controlului COVID-19
7 August

O ceremonie de donare a unui lot de echipamente pentru polițiștii de frontieră întru îmbunătățirea controlului cazurilor de COVID-19 în punctele de trecere a avut loc, astăzi, informează CURENTUL.

Donația este asigurată de Fondul Fiduciar cu Parteneri Multipli al Organizației Națiunilor Unite de răspuns și recuperare COVID-19, implementat în Republica Moldova de către Organizația Internațională pentru Migrație (OIM).

Șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, a spus că donația vine să asigure atât protejarea angajaților, cât și a cetățenilor care traversează frontiera.

La fel, Groza a ținut să menționeze că până la acest moment 79 angajați au fost infectați cu noul virus.

„Ne pare bine că în aceste timpuri dificile rămânem alături pentru a fortifica capacitățile Poliței de Frontieră”, a spus reprezentantul OIM Moldova.

De menționat că echipamentele oferite constau în: 500 de exemplare a procedurii standard de operare aplicată la frontieră pentru combaterea răspunderii pandemiei de COVID-19, peste două tone de dezinfectant, lămpi germicide cu flux UV-C, pulverizatoare, dozatoare, coolere pentru apă potabilă, etc..

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților