[ X ]
[ X ]
[ X ]
PN va desfășura Congresul extraordinar după alegerile locale. Toți vicepreședinții – demiși!
17 Iulie

Partidul Politic „Partidul Nostru” a desfășurat, ieri, ședința Consiliului Național, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al partidului, a fost discutată situația actuală din țară, aspectul legat de modernizarea și reorganizarea partidului, poziția partidului față de viitoarele alegeri locale cu adoptarea mai multor decizii în acest sens.

„Reieșind din situația actuală și din cauza schimbărilor politice radicale din Moldova, „Partidul Nostru” anunță calea de reformare și restructurare. Pentru a oferi un impuls suplimentar schimbărilor, pentru a deveni un partid cel mai deschis și transparent din țară, capabil să antreneze oameni noi, cei mai buni reprezentanți ai societății, membrii Consiliului Național au decis unanim să susțină inițiativa lui Renato Usatîi privind demisia tuturor vicepreședinților partidului până la desfășurarea congresului extraordinar al partidului care va avea loc după alegerile locale”, se spune în comunicat.

Totodată, Consiliul Național a luat decizia privind participarea „Partidului Nostru” în alegerile locale care vor avea loc pe 20 octombrie 2019.

„În acest sens, în viitorul apropiat, în toate organizațiile teritoriale a partidului, vor avea loc ședințe la care va participa președintele partidului, Renato Usatîi. Vor fi discutate subiectele cu privire la reformarea mișcării politice, rezolvarea problemei de cadre și nominalizați candidații care vor candida din partea „Partidului Nostru””, menționează formațiunea.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților