[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM – la Congresul PPE, a avut o serie de întrevederi
21 Noiembrie

Delegația Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), reprezentată de președintele Tudor Deliu, vicepreședinții Alexandru Bujorean și Iulian David și președintele OT PLDM Florești, Dumitru Colța, a participat la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Zagreb, transmite CURENTUL.

La eveniment au fost prezenți șefi de state și de guverne din Germania, Franța, Polonia, Austria, Portugalia, Irlanda, România ș.a.

În cadrul evenimentului, președintele PLDM, Tudor Deliu, a purtat discuții cu fostul președinte al PPE, Joseph Daul, cu nou-alesul vicepreședinte al PPE, Siegfried Mureșan, cu fostul președinte al Georgiei, Mikhail Saakasvili, precum și cu liderul Alianței Democratice Ucrainene pentru Reforme, Vitali Klichiko.

De asemenea, liberal-democrații au avut întâlniri bilaterale cu delegați din alte țări, în cadrul cărora au prezentat situația politică din Republica Moldova și s-au asigurat de sprijinul colegilor europeni în relansarea proiectului de țară – integrarea europeană. „Colegii noștri din PPE înțeleg foarte bine că, prin încercarea oligarhilor și a trădătorilor de a distruge PLDM-ul, s-a dorit deturnarea parcursului european al Republicii Moldova. Însă, după ultimul scrutin local, PLDM a revenit pe arena politică și acum are tot sprijinul din partea celei mai importante forțe politice din UE”, a spus Tudor Deliu.

Cristina Parfeni

4 (1)

Inapoi la arhiva noutaților