[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM – la 9 ani! Cibotaru: „Am plătit prețul politic”
8 Decembrie

„Nouă ani în urmă se lansa cel mai puternic partid de centru dreapta pe care l-a cunoscut Moldova, se lansa Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM)”. Declarația a fost făcută de președintele formațiunii, Viorel Cibotaru, cu ocazia împlinirii a nouă ani de la lansarea PLDM, informează CURENTUL.

Pe o rețea de socializare, Viorel Cibotaru a spus că, „în scurt timp, PLDM a scos țara de sub regimul comunist, a promovat procesul de integrare europeană, a obținut regimul liberalizat de vize și acordul de asociere cu Uniunea Europeană”.

„Am atras investiții de sute de milioane în grădinițe, școli, spitale, drumuri, iluminări stradale și alte proiecte de infrastructură. PLDM a schimbat țara”, a adăugat el.

Președintele PLDM a mai spus că, multe, însă, au mers și greșit. „Pentru interesul țării s-au acceptat compromisuri. S-a acceptat să se stea la masă cu oameni mai puțini integri și pentru asta am plătit prețul politic”, a adăugat politicianul.

Cibotaru menționează că PLDM și-a învățat lecția și s-a reformat.

„Noi am învățat lecția, ne-am reformat. Acum, în PLDM au rămas oameni care cred în continuare în idealurile promovate pe parcursul timpului. Oameni care vor merge până la capăt. Ne vom pune obiective și mai ambițioase, obiective pentru care vom lupta și le vom atinge.

La mulți ani colegi și prieteni. PLDM #înainte!”, a conchis liderul PLDM.

Amintim că, ex-Premierul Vlad Filat a condus PLDM din decembrie 2007 și până în 2015. Din 18 iunie 2016 formațiunea e condusă de ex-ministrul Apărării, Viorel Cibotaru.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților