[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM invită PAS și Platforma DA la discuții pentru a crea un Bloc Electoral
19 August

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) invită Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la un dialog în vederea creării unui Bloc Electoral, care să participe cu un candidat comun la prezidențialele din această toamnă, transmite CURENTUL.

De asemenea, PLDM propune și înaintarea unei liste comune la alegerile parlamentare anticipate, necesare pentru a scoate Republica Moldova din criză.

„Biroul Permanent Central al PLDM consideră că, chiar dacă timpul e foarte scurt, prin voință politică, este încă posibilă desemnarea unui candidat comun pentru scrutinul prezidențial prin crearea acestui Bloc Electoral, în care toate cele trei formațiuni să-și manifeste identitatea și interesele electoratului propriu, dar, mai ales, să-și valorifice potențialul în promovarea interesului național al Republicii Moldova. Partidul Liberal Democrat din Moldova este deschis oricărui format de negocieri pe care colegii noștri din PAS și Platforma DA îl consideră funcțional”, se spune într-un comunicat de presă al PLDM.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților