[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM cheamă partidele să apere dreptul moldovenilor de a alege liber: „Să ne opunem derapajelor PAS”
4 Octombrie

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), într-o declarație, susține că, campania electorală pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie încă nu a început, dar alegerile deja au fost fraudate. În context, formațiunea a lansat un apel către toate partidele de opoziție – să se unească pentru a transmite un semnal partidului de la guvernare – că ilegalitățile lor nu vor fi acceptate și vor fi sancționate, informează CURENTUL. 

Potrivit liberal-democraților, partidele de opoziție trebuie să se unească pentru a apăra alegerile locale generale.

„E timpul împreună și foarte ferm să ne opunem derapajelor PAS și să apărăm dreptul fiecărui cetățean al Moldovei la alegere liberă și ne-influențată. E timpul să transmitem guvernării PAS un semnal puternic, că nu vom accepta ilegalitățile lor. Să știe că vor fi sancționați, și foarte curând, pentru toate abaterile comise azi.

Partidul Liberal Democrat din Moldova cheamă la cooperare toate partidele pregătite să apere dreptul moldovenilor de a alege liber.

Haideți împreună să apărăm alegerile din 5 noiembrie și pe cele ce urmează. Haideți împreună să construim o Moldovă cu adevărat europeană și cu o democrație puternică, bazată pe o clasă politică responsabilă și eficientă”, a subliniat PLDM.

Inapoi la arhiva noutaților