[ X ]
[ X ]
[ X ]
Platforma Consiliului Societății Civile – în prima ședință! Președintele: „Am primit sute de CV-uri pentru calitatea de membri”
13 Iunie

Platforma Consiliului Societății Civile, inițiativă lansată de Președintele RM, s-a întrunit astăzi în prima ședință, informează CURENTUL.

Șeful statului, Igor Dodon, a declarat că Platforma Consiliului Societății Civile va fi formată din 13 Comisii.

„Am discutat cu conducătorii acestor Comisii. Până la sfârșitul lunii, fiecare dintre șefii comisiilor va selecta câte 10 persoane din societate civilă, pentru a face parte din aceste Comisii. Cred că, circa 130 de persoane vor fi aprobate, prin decret, în calitate de membru al Comisiei către sfârșitul lunii. Vreau să mulțumesc celor care au transmis deja câteva sute de CV-uri la Președinție, pentru a fi incluși în componența Consiliului. Noi am examinat fiecare candidatură, o vor examina și șefii comisiilor, pentru a găsi posibilitatea ca unii dintre cei care au transmis CV să fie incluși în Comisii”, a precizat Dodon.

Totodată, șeful statului a mai spus că e ferm convins că platforma dată va fi instrument eficient de colaborare între instituția prezidențială și societatea civilă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților