[ X ]
[ X ]
[ X ]
Planurile pentru următoarele luni – discutate de Dodon și Chicu!
3 Ianuarie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, comunică despre o ședință de lucru cu prim-ministru, Ion Chicu, informează CURENTUL.

În cadrul întrevederii, potrivit șefului statului, a avut loc un schimb de opinii privind situația din țară la începutul anului 2020 și planurile pentru următoarele luni.

„În special am abordat subiectul repartizării, începînd cu data de 2 ianuarie, a ajutorului social și a compensațiilor unice în valoare de 700 de lei, pensionarilor și persoanelor social-vulnerabile. De asemenea, am discutat despre lansarea licitațiilor pentru reparația a peste 300 km de drum, lucrări care urmează să înceapă în primăvară”, scrie Dodon, pe o rețea socială.

Totodată, el a adăugat: „De asemenea, am făcut un schimb de opinii cu privire la principalele reforme ce urmează a fi promovate, în special reforma justiției, proiectul căreia va fi expus în curînd pentru discuții și transmis pentru expertiză partenerilor de dezvoltare, inclusiv experților Comisiei de la Veneția”, a conchis Dodon.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților