[ X ]
[ X ]
[ X ]
PL îndeamnă oamenii să iasă la vot. „Să le dăm o palmă celor ce ne-au mințit”
13 Octombrie

Partidul Liberal (PL) a organizat, astăzi, un flashmob în Parcul „Valea Morilor” cu titlul „Votează”, prin care a îndemnat chișinăuienii și întreaga țară să voteze candidații PL la alegerile locale din 20 octombrie curent, transmite CURENTUL.

În cadrul flashmob-ului, candidatul pentru funcția de consilier municipal, Veronica Herța, a menționat că PL în aceste alegeri vine cu scopul de a continua proiectele înițiate pentru a fi continuate.

„Toate rezultatele obținute de PL au fost obținute în condiții dificile. Cu blocaj din partea administrației centrale, care acționau împotriva chișinăuienilor. Cu demnitate am rezistat și am reușit să facem proiecte de care beneficiază întreg orașul. În aceste alegeri venim cu scopul de a continua proeictele inițiate de PL. Pe 20 octombrie ieșim la vot să demonstrăm că vrem să mergem pe cale dreaptă, corectă și democratică pentru Chișinău. Cu demnitate pentru Chișinău!”, a spus Veronica Herța.

La rândul său, candidatul pentru funcția de consilier municipal, Ion Cebanu, a spus că în aceste alegeri cetățenii R. Moldova au o șansă să le dea o palmă nătărăilor, oligarhilor care i-au mințit.

„Cetățenii R. Moldova, pe 20 octombrie, prin mersul la vot și exprimarea atitudinii civice au posibilitatea să le dea o palmă. Toți oligarhii și mai marii zilei stau la picioarele poporului. Îndemnul nostru este să mergem la vot să le dăm o șansă cetățenilor de bună credință din RM, o palmă oligarhilor din R. Moldova care ne-au mințit și o șansă tinerei generații”, a spus Ion Cebanu.

De asemenea, la flashmob au vorbit mai mulți consilieri și primari ai PL, care candidează și la aceste locale, care i-au îndemnat pe cetățeni să meargă la vot și să voteze PL.

La sfârșitul evenimentului, liderul PL, Dorin Chirtoacă a ținut un discurs.

„Nu se pune acum problema de a candida. Am primit din partea cetățenilor 3 mandate. Se pune problema de a reveni la serviciu și a pune proeictele în derulare. Ei ne hrănesc cu vorbe frumoase, dar situația e alta. Vă chem la vot, oameni buni, fie îmi continui serviciul, ori alegeți pe altcineva. Dvs. vă veți alege viitorul, pe urmă să nu căutați pe cine să dați vina. Toată puterea e în mânile Dvs. Noi, PL suntem în stare să venim cu atâtea proiecte și ei, care nu au nici un rezultat, se laudă cu ceea ce noi am făcut. Am cunoscut împreună cu echipa succese și blamări, învinuiri și reveniri. Venim să ducem R. Moldova pe calea cea dreaptă spre integrarea în UE și reîntregirea neamului românesc. Pe 20 octombrie vă chemăm la vot”, a spus Dorin Chirtoacă.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților