[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pielea ta merită mai mult! Alege apa micelară delicată din gama „Viorica Vie”!
19 Februarie

Curățarea profundă a pielii este o etapă indispensabilă pentru sănătatea tenului. Regula de aur este să îți creezi un veritabil ritual compus din trei faze: curățare, tonifiere și hidratare. Despre importanța etapei de curățare și despre beneficiile apei micelare delicate din gama „Viorica Vie”, află din acest material informativ.

Regula numărul 1: Curățăm tenul fără să-l traumăm

Specialiștii dermatologi confirmă necesitatea vitală de a curăța pielea corespunzător, iar pentru a realiza acest lucru, trebuie să optezi pentru produse care se potrivesc tipului tău de ten și care ar rezolva problemele pe care le are acesta.

În general, produsul ales nu trebuie să traumeze piele, indiferent de tipul acesteia, și să îi asigure o curățare eficace, dincolo de straturile superficiale ale tenului.

Apa micelară delicată „Viorica Vie” răspunde acestor criterii, din varii motive:

  • Este creată din materii naturale curate, care asigură starea generală de sănătate a pielii;
  • Nu conține alcool, SLS, SLES și alte ingrediente chimice agresive, ceea ce o face sigură pentru utilizare, chiar și pentru posesorii unui ten sensibil;
  • Are o formulă ușoară, deci poate fi folosită cu regularitate și să se integreze perfect în ritualul tău de îngrijire;
  • Nu traumează tenul, datorită micelelor sferice care funcționează pe principiul de încapsulare a impurităților. Micelele sferice speciale curăță minuțios tenul, îndepărtând eficient machiajul, impuritățile și excesul de sebum.

R O MA N O V (150 ) (1)

Regula nr. 2: Alege ingrediente naturale, minuțios selectate

Tot mai mulți producători aleg să utilizeze SLS sau parabeni,, dar aceste elemente nu sunt doar nocive, ci și toxice. Pentru a evita efectele nefaste ale acestor aditivi chimici, este oportun să alegi doar produse cosmetice care conțin ingrediente naturale active.

Medicul dermatolog al companiei, Corina Pocnea, susține că „apa micelară delicată „Viorica Vie” are la bază o formulă îmbogățită cu ingrediente active de origine naturală și se deosebește prin efectul hidratant, calmant, regenerant și antiinflamator”.

Apa micelară delicată „Viorica Vie” este creată exclusiv din ingrediente naturale, după cum urmează:

  • Complexul de antioxidanți Viephenol – sunt polifenoli naturali, proveniți din sâmburi de struguri autohtoni, crescuți în terroir-urile țării; 
  • Extract de aloe – are un efect antiinflamator și calmant, astfel încât să ajute pielea să se refacă după curățare;
  • Extract de calendulă – grație acestui produs vegetal, pielea ta va putea combate orice fel de microbi sau microorganisme care provoacă acneea sau comedoanele;
  • Micelele sferice – încapsulează impuritățile și le elimină de pe piele rapid, fără a provoca traume. 

 

IMAGINE CAROUSEL INFOGRAPHIC apa micelara

Apa micelară delicată „Viorica Vie” – primul pas spre un ten curat și îngrijit!

www.viorica.md

 

 

Inapoi la arhiva noutaților