[ X ]
[ X ]
[ X ]
Petrocub Hîncești și Milsami Orhei joacă astăzi în Europa Conference League
22 Iulie

Două echipe din Republica Moldova, Petrocub Hâncești și Milsami Orhei vor lupta astăzi pentru un loc în turul trei preliminar al Europa Conference League, transmite CURENTUL.

Petrocub Hîncești va juca, de la ora 20:00, turul contra formației Sivasspor, Turcia, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Un bilet costă 30 de lei și poate fi procurat doar on-line, pe linkul https://bilete.fmf.md

Partida va fi transmisă în direct de pagina de Facebook a clubului din Hîncești (doar pe teritoriul Republicii Moldova).

Meciul Petrocub – Sivasspor va fi arbitrat de către francezul Jérémie Pignard (33 de ani), aflat la debutul său pe arena internațională.

Returul este programat pentru 29 iulie, ora 20:00, la stadionul Yeni 4 Eylul din Sivas.

În primul tur preliminar, vicecampioana Moldovei a învins Sileks Kratovo, Macedonia de Nord, (1-1 în deplasare și 1-0 acasă), în timp ce Sivasspor începe parcursul european din turul doi.

Învingătoarea dublei manșe va accede în turul trei preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni câștigătoarea dintre Dinamo Batumi (Georgia) și BATE Borisov (Belarus). Turul se va juca pe 5 august, iar returul – 12 august.

Milsami Orhei va juca, de la ora 19:45, turul contra formației IF Elfsborg, Suedia, pe stadionul Boras Arena din Boras (teren artificial, capacitatea – 10.000 de locuri).

Un bilet de intrare la meci costă 150 de coroane suedeze sau 309 lei. Persoanele cu vârsta de până la 18 ani sau +65 de ani beneficiază de un preț special – 100 de coroane suedeze sau 206 lei.

Partida va fi transmisă în direct de site-ul Sport Bladet Play și nu va fi retransmisă de nicio televiziune din Republica Moldova.

Meciul Elfsborg – Milsami va fi arbitrat de către rusul Aleksei Matiunin (39 de ani), care este arbitru FIFA din 2017.

În primul tur preliminar, Milsami a învins FK Sarajevo, Bosnia și Herțegovina (0-0 acasă și 1-0 în deplasare), în timp ce Elfsborg începe parcursul european din turul doi.

Învingătoarea dublei manșe va accede în turul trei preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni câștigătoarea dintre Velez (Bosnia și Herțegovina) și AEK Atena (Grecia). Turul se va juca pe 5 august, iar returul – 12 august.

Inapoi la arhiva noutaților