[ X ]
[ X ]
[ X ]
Peste un milion de lei au fost acumulați pe contul bancar al Primăriei Capitalei. Iată unde vor ajunge banii
21 Martie

În contul bancar care a fost deschis de Primăria Chișinău au fost acumulați peste un milion de lei, care au fost donați de diverși agenți economici și persoane fizice. Despre aceasta anunță Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, transmite CURENTUL.

Potrivit Primarului, banii vor fi repartizați după necesitate la instituțiile medicale, atât cele strategice unde vor fi duși bolnavii cu COVID-19, cât și Asociațiilor Medicale Teritoriale din cele 5 sectoare.

„711 mii de lei au fost deja ieri repartizați pentru: echipamente de protecție, mănuși, halate, măști, ochelari, termometre, ect.

Totodată, au fost oferite și donații în formă de dezinfectanți și măști. La fel, acestea vor fi repartizate după necesitate.

Mulțumesc tuturor pentru suport și colaborare. Nimic nu este mai important astăzi, decât să depășim această criză în care ne-am pomenit astăzi”, scrie Ion Ceban pe o rețea de socializare.

Contul bancar rămâne deschis în continuare, detalii găsiți pe site-ul primăriei, chisinau.md și pe site-ul nou, stopcoronavirus.chisinau.md.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților