[ X ]
[ X ]
[ X ]
Peste o mie articole de lenjerie intimă depistate de polițiștii de frontieră ascunse sub scaunele unei mașini
5 Februarie

În cadrul unor acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii transportului ilegal de bunuri la frontiera de stat, echipa mobilă a Direcției regionale EST, în comun cu ofițerii de investigații, au reținut un lot de mărfuri valorificat la o sumă de aproximativ 50 000 lei, fără acte de proveniență, transmite CURENTUL.

La ieșirea din satul Palanca, r-ul Ștefan Vodă, polițiștii de frontieră au oprit în trafic pentru efectuarea controlului de rigoare un Mercedes Viano, cu numere de înmatriculare moldovenești. În urma verificării fizice a mijlocului de transport, sub scaune și în compartimentele laterale ale vehiculului, inspectorii de frontieră au depistat 1 038 articole de lenjerie intimă pentru femei.

Atât șoferița, cât și pasagera aflată în mijlocul de transport, nu au putut prezenta acte de proveniență a mărfii transportate, în acest sens marfa a fost ridicată și depozitată la sediul Direcției regionale EST, unde va fi expusă evaluării. Din declarațiile tinerei de 36 de ani, care conducea microbuzul, s-a dovedit că marfa urma să ajungă pe piața neagră din R. Moldova, cu scop de comercializare.

Cristina Parfeni

pf pf 1

Inapoi la arhiva noutaților