[ X ]
[ X ]
[ X ]
Peste 10 mii de bălțeni, la Marșul Victoriei, condus și de Maxim Moroșan
9 Mai

Astăzi, la Bălți, a avut loc Marșul Victoriei, în cadrul căruia au participat peste 10 mii de bălțeni. Printre fruntașii marșului a fost și Maxim Moroșan, liderul socialiștilor din capitala de nord a țării, consilier municipal.

Cu această ocazie, Maxim Moroșan a venit cu următorul mesaj:

„Sunt convins că 9 mai este ziua Marii Victorii asupra invadatorilor fasciști româno-germani. Această zi a fost, este și va fi Ziua Victoriei!

Astăzi, 9 mai 2024, la Bălți a avut loc un Marș al Victoriei la scară largă, la care au participat peste 10 mii de locuitori din Bălți, amintindu-și de eroismul soldaților sovietici în Marele Război Patriotic!

La „Marșul Victoriei” au participat veterani ai Marelui Război Patriotic, Beregust Galina Vasilievna și Pchela Daniil Fiodorovici, precum și reprezentanți ai Ambasadei Federației Ruse.

Anul acesta, noi, consilierii municipali ai fracțiunii PSRM – Morosan Maxim și Serghei Gramma, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Said Amaev, consilierii Alexander Gustoi și Nicolai Grigorișin, am condus „Marșul Victoriei” și „Regimentul Nemuritor”, mergând pe jos, în fruntea coloanei bălțenilor!

Nu am cedat amenințărilor și interdicțiilor, ci am îmbrăcat panglica Sfântului Gheorghe în semn de recunoștință față de eroii Marelui Război Patriotic. Suntem urmașii eroilor care au adus pace în întreaga lume; urmașii celor care au apărat lumea de amenințarea nazistă! Nimeni nu este uitat, nimic nu este uitat!”.

Inapoi la arhiva noutaților