[ X ]
[ X ]
[ X ]
Perspectivele de dezvoltare a Republicii Moldova și avantajele cooperării cu Rusia au fost subiectele discutate de activiștii echipei ”ȘOR” din toată țara
11 Martie

Planurile echipei „ȘOR” pentru viitoarele alegeri prezidențiale au fost discutate în cadrul Consiliului Politic Național de către liderul Ilan Șor și președinții organizațiilor teritoriale.

Potrivit lui Ilan Șor, scrutinul din toamnă va sta la baza priorităților și acțiunilor partidului pentru următorii patru ani.

„Planurile vor fi, în primul rând, socio-economice. Sarcina noastră este de a îmbunătăți viața cetățenilor moldoveni. Trebuie să răspundem la următoarele întrebări: de ce oamenii din Moldova trăiesc mai greu sub guvernarea PAS, de ce țara noastră investește în armament și echipament militar, dar nu poate plăti pensii decente? Și de ce atât de mulți angajați europeni lucrează în instituții importante ale statului?”, a declarat Ilan Șor.

Politica externă a Republicii Moldova este un alt subiect care a fost discutat și analizat în cadrul consiliului politic. Ilan Șor a spus că regimul Sandu minte Uniunea Europeană și SUA, susținând că majoritatea populației țării susține integrarea europeană. Potrivit politicianului, acesta este un clișeu de propagandă și nu face decât să reflecte poziția autorităților PAS.

„Situația geopolitică din lume și acțiunile Maiei Sandu i-au privat pe moldoveni de dreptul de a alege. Europa este interesată de Moldova doar din punct de vedere geopolitic. Prețurile exorbitante la energie și inflația ridicată confirmă acest fapt. Dacă Europa ar avea nevoie de Moldova, ar aloca fonduri pentru a majora pensiile”, a subliniat Ilan Șor.

Activul național al Partidului „ȘOR” a ajuns la concluzia că, în condițiile politice actuale, principalul partener strategic interesat de dezvoltarea Moldovei este Federația Rusă. În acest context, Ilan Șor a povestit în detaliu despre întâlnirile oficiale cu politicieni, oficiali și oameni de afaceri pe care le-a avut la Moscova în ultimele săptămâni.

„Moscova este gata să ne furnizeze gaze naturale la un preț de 137 de dolari, să ne ofere energie electrică ieftină. Marile companii și-au confirmat disponibilitatea de a construi întreprinderi și de a crea noi locuri de muncă în Moldova. De asemenea, Moscova este gata să ne ofere piețe de desfacere pentru produsele agro-alimentare, granturi pentru proiecte de infrastructură, sociale și economice. Avem multe de oferit oamenilor”, a subliniat Ilan Șor.

La ședința de lucru a Consiliului Politic Național al Partidului ” ȘOR” au participat deputați ai fracțiunii „Partidul ȘOR”, primari, președinți și echipe ale organizațiilor teritoriale ale echipei 2408430678 „ȘOR” din toată țara.

 

 

 

723712402

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inapoi la arhiva noutaților