[ X ]
[ X ]
[ X ]
Personalul Serviciului Vamal este instruit în domeniul comunicării eficiente
26 August

În pofida situației epidemice din țară, Serviciul Vamal continuă instruirea personalului, prin intermediul aplicațiilor online, transmite CURENTUL.

Astfel, în perioada 24-26 august a.c., 15 funcţionari vamali de la nivel central şi teritorial au participat la un webinar cu tematica „Aspecte practice ale comunicării eficiente în activitatea profesională”.

Agenda evenimentului a inclus subiecte precum: comunicarea profesională, comunicarea online, comunicarea în situaţii de criză. Trainingul a avut drept obiectiv dezvoltarea cunoştinţelor practice, abilităţilor şi comportamentelor de comunicare şi relaţionare optimă ale funcţionarilor vamali în activitatea profesională, atât cu cetățenii, cât și cu colegii de serviciu.

Comunicarea eficientă la nivel de organizaţie asigură funcţionalitatea, viabilitatea şi performanţa unei instituţii moderne, orientată spre progres.

În contextul restricțiilor impuse pe fondul crizei provocate de coronavirus, Serviciul Vamal asigură dezvoltarea profesională a funcționarilor prin metode de instruire la distanță.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților