[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pe cine va susține Serafim Urechean la șefia Capitalei? Răspunsul ex-Primarului!
13 Aprilie

Ex-Primarul Serafim Urechean consideră că, candidații înaintați la șefia capitalei nu au competențele necesare pentru a face față necesităților chișinăuienilor, a spus el reporterului CURENTUL.

„Până când nu am selectat nici o candidatură. Candidații înaintați nu cunosc municipalitatea, orașul, problemele, atât pe cele terestre, cât și pe cele subterane, deoarece mai avem un oraș subteran, aș spune eu, adică toate rețelele inginerești. Până când sunt doar promisiuni goale și declarații de ordin geopolitic”, ne-a declarat ex-primarul.

Concomitent, Serafim Urechean a adăugat că eșecul cel mai mare ar fi indecizia partidelor de dreapta de a desemna un candidat comun pentru alegerile la Primăria Capitalei.

„Sunt ferm convins că așa numita dreaptă ar trebui să fie mai deșteaptă, să depășească orgoliile, ambițiile personale și de clan și până la urmă să desemneze un candidat unic. A mai rămas timp. Aceasta poate ar fi cea mai deșteaptă decizie a tuturor formațiunilor democratice. Dar nu cred că pe moldoveni, pe noi, ne va ajunge mintea să o facem”, a adăugat Serafim Urechean.

Dima Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților