[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pe cine va susține PUN în turul II la prezidențiale
2 Noiembrie

Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu a mulțumit celor 27 de mii de cetățeni care i-au acordat votul în scrutinul prezidențial și a îndemnat susținătorii săi să voteze în turul II împotriva lui Igor Dodon, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Octavian Țîcu a spus că rezultatul obținut este unul satisfăcător. „PUN este un partid tânăr, am devenit președinte în decembrie 2019 și pentru noi a fost primul exercițiu electoral la nivel național. Este prima oară când ne-am manifestat drept partid autentic românesc într-o campanie în care au contat banii, minciuna și manipularea. Am reușit să ne impunem drept cel mai important partid unionist. Mulțumesc celor 27 de mii cetățeni care m-au votat, în Republica Moldova, diaspora, România, regiunea transnistreană și chiar Federația Rusă”, a spus Octavian Țîcu.

De asemenea, liderul PUN a spus pe cine va susține PUN și el personal în turul II. „Susținerea PUN și a mea va fi contra lui Igor Dodon. Votul nostru va fi anti-Dodon, pro-european și pro-România. Înlătur acele preocupări și neliniști ale votanților noștri legate de Maia Sandu, Andrei Năstase, Dorin Chirtoacă, noi vom ieși în acest scrutin în duminica de 15 noiembrie împotriva lui Dodon”, a spus Octavian Țîcu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților