[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM: La 100 de zile de guvernare, ne simțim de parcă oamenii au cumpărat un produs, după multă publicitate la TV, și trebuie returnat
23 Septembrie

Partidul Democrat din Moldova (PDM), astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, a prezentat un raport de activitate a actualului Guvern – la 100 de zile de la învestire, informează CURENTUL.

Liderul democraților, Pavel Filip, a comunicat mai multe detalii.

„Tot am așteptat să vedem raportul de activitate pentru 100 de zile a actualului Guvern. În final, am decis să prezentăm un raport de alternativă. Vreau să spun că, de 3 luni, mirosul schimbărilor se simte tot mai mult. Acest guvern nu a avut un program de guvernare. Pentru că am promis să fim o opoziție constructivă, nu voi compara 3 ani de guvernare a PDM cu 3 luni de guvernare ACUM”, a subliniat Filip.

În acest fel, democratul a susținut că, în 3 luni, actuala guvernare a reușit următoarele:

1. Politizarea la maxim a justiției și instituțiilor publice;

2. Scumpiri în lanț: lumina, urmează gazul, produsele alimentare;

3. Stoparea proiectelor pentru oameni;

4. Guvernul anti-business: majorări de taxe și impozite;

5. Deturnarea vectorului european.

„Totodată, a crescut criminalitatea în țară, scade încrederea în politică. În concluzie, la 100 de zile de guvernare, ne simțim de parcă oamenii au cumpărat un produs după ce au văzut multă publicitate la TV, iar produsul nu funcționează cum trebuie și vor să îl returneze”, a susținut liderul democraților.

„Suntem gata să venim cu sfaturi și îndrumări, dacă vom fi întrebați”, a conchis Filip.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților