[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM: În această perioadă avem un singur duşman: acest virus şi un singur scop: să acţionăm pentru oameni
13 Aprilie

Partidul Democrat din Moldova (PDM) afirmă că, în ultimele zile s-au luat decizii greşite, din punctul lor de vedere, informează CURENTUL.

„Le-am discutat în cadrul partidului, dar şi cu partenerii. Pentru că nu comunicăm cu ei prin postări pe Facebook şi conferinţe de presă, le-am spus direct clar: poziţia PDM este că toţi lucrătorii medicali infectaţi trebuie să primească îndemnizaţiile promise, care şi aşa sunt mici pentru efortul pe care aceşti oameni îl fac zilnic. Partidul Democrat este unul de orientare socială, care are în prim plan grija pentru oameni şi a decis să participe la această guvernare pentru a fortifica instituţiile statului. Ne-am luat în serios domeniile de responsabilitate, echipa noastră munceşte zilnic pentru a stinge focurile care apar în această perioadă de criză”, se spune într-un comunicat de presă.

Totodată, liderul PDM, Pavel Filip a spus că, Partidul Democrat a fost sincer în declaraţiile şi angajamentele sale la începutul acestei coabitări. „PDM nu va face figuraţie în acest parteneriat. PDM îşi va asuma doar deciziile care au fost consultate în prealabil cu noi şi deciziile pe care le iau exponenţii pe care i-am delegat în Guvern. În această perioadă avem un singur duşman: acest virus şi un singur scop: să acţionăm pentru oameni”, a declarat Filip.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților