[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM: Federația Rusă încearcă să influențeze rezultatul alegerilor din țara noastră
22 Februarie

Partidul Democrat din Moldova (PDM) susține că, Federația Rusă a deschis un dosar împotriva liderului democraților, Vlad Plahotniuc, cu două zile înaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, informează CURENTUL.

Într-un comunicat e presă, PDM susține că, este în mod clar „o intervenţie abuzivă a Federaţiei Ruse în încercarea de a influenţa rezultatul alegerilor din ţara noastră”.

„Reamintim că, în urmă cu un an, serviciile speciale ruse au făcut şi alte acţiuni abuzive împotriva preşedintelui PDM, au încercat să-i limiteze deplasarea în afara ţării. Interpol a calificat toate acele acţiuni ca fiind HĂRŢUIRE POLITICĂ din partea Rusiei şi le-au RESPINS. Din păcate, Rusia nu renunţă la războiul hibrid, dus nu doar împotriva PDM, dar împotriva Republicii Moldova şi a cetăţenilor ei, iar aceasta nouă acţiune este o intervenţie extrem de gravă în modul de desfăşurare a alegerilor din ţara noastră. PDM va sesiza chiar astăzi instituţiile internaţionale şi observatorii în alegeri în legătură cu acest caz de imixtiune a Federaţiei Ruse în alegerile din Moldova”, se spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților