[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM face apel către opoziția de dreapta: „Nu vă lăsați înșelați de grupul Candu – Șor”
20 Mai

Partidul Democrat din Moldova (PDM) condamnă încercările unor forțe din exterior de a destabiliza situația din țară prin coruperea politică a deputaților. PDM dezaprobă metodele obscure folosite în atragerea deputaților PDM în diferite jocuri înguste, folosirea vechile metode de stimulare a traseismului și coruperea politică, transmite CURENTUL.

Despre aceasta a comunicat secretarul general al PDM, deputatul Alexandru Jizdan, în cadrul unui briefing de presă.

„Cei care pleacă din PDM pleacă nu din motive ideologice, tot acest efort se face cu scopul de a crea o criză politică. Tentativele coincid cu perioada când mai multe dosare de rezonanță se apropie de finalitate și urmează a fi trași la răspundere cei vinovați. Declarăm că PDM nu se vinde, PDM este format din oameni cinstiți și devotați. Dacă unii pleacă, înseamnă că nu avem nimic în comun cu ei și nici nu trebuie să mergem împreună. Sperăm că, cei care au avut de plecat au făcut-o deja”, a spus Alexandru Jizdan.

Cât privește guvernarea, democratul spune că Guvernul Chicu are susținerea PDM în continuare. „Fracțiunea PDM va propune ca să fie introdusă în ordinea de zi în următoarele 2-3 săptămâni proiectele ce țin de îndeplinirea tuturor condiționalităților UE pentru primirea celei de-a 2 tranșe de suport financiar”, a mai spus Alexandru Jizdan.

În context, PDM face apel către forțele politice să-și unească eforturile pentru a găsi cele mai bune soluții pentru depășirea situației de criză în urma pandemiei. De asemenea, PDM face apel către opoziția de dreapta să nu se lase înșelați de grupul Candu-Șor.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților