[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM anunță despre venirea noilor membri
26 Februarie

„În timp ce suntem în prezența unei crize politice, luptelor și dezbaterilor politice interminabile, scenarii si jocuri, oamenii din satele noastre trăiesc cu grijile si nevoile lor, cu gândul la o viața mai buna, dezamăgiți și îngrijorați, cum ieșim din această pandemie, vor continua proiectele de infrastructură în localitățile lor, când vor avea posibilitatea să se vaccineze, vor avea anul acesta fermierii parte de subvenții etc.”. Declarația a fost făcută de deputatul democrat Nicolae Ciubuc, informează CURENTUL.

Democratul a spus că despre scenariile politice viziunea și poziția PDM a discutat cu colegii din organizațiile primare PDM din localitățile Temeleuți și Sipoteni, raionul Călărași.

„O plăcere deosebită am primit în comunicarea cu ei, văzându-i tot atât de uniți și hotărâți. Ca de fiecare dată, mândru de fiecare dintre ei. Organizații primare puternice, grație liderilor acestor echipe Zinaida Țurcanu și Vasile Rață, oamenii faptelor, respectați și apreciați de întreaga comunitate pentru aportul lor adus în dezvoltarea localităților”, a precizat deputatul.

Ciubuc a mai comunicat: „Le-am urat cu plăcere și mari emoții „bun venit în echipă” noilor membri PDM din organizaţia noastră de la Sipoteni. Mândru să văd că oameni noi se alătură “familiei” noastre şi vor să facă parte din echipa PDM”.

Cristina Gurez

ciubuc4 ciubuc2 ciubuc1 ciubuc

Inapoi la arhiva noutaților