[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDCM va depune săptămâna aceasta două sesizări la Procuratura Generală
13 Decembrie

„Echipa de juriști a PDCM va depune săptămâna aceasta două sesizări la Procuratura Generală (PG) – una pe amenințările de astăzi ale premierului Recean în adresa judecătorilor Curții de Apel. Alta – pe șantajul electoral al Maiei Sandu în privința alegătorilor, care nu vor alege primari din partea partidului ei” – a anunțat Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), informează CURENTUL.

Ion Chicu, urmare a declarațiilor făcute de Premierul Dorin Recean în debutul ședinței Guvernului de astăzi – cu privire la anularea deciziei de excludere a Partidului „Șansă” din alegeri, a spus: „Dacă printre juriștii profesioniști din Republica Moldova a mai rămas vreunul adept al PAS-ului, îl rog să le explice acestor descreierați, care vor fi consecințele pentru Republica Moldova și bugetul de stat a acțiunilor și declarațiilor pe care le fac Recean, Sandu și restul”.

„Vom avea de plătit enorm pentru ceea ce fac ei.

Dar , vreau să-i avertizez – toate aceste costuri financiare vor fi suportate de această gașcă de analfabeți corupți”, a conchis politicianul.

Inapoi la arhiva noutaților