[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDCM: Fiecare an școlar e un început pentru o nouă treaptă. Este oportunitatea de a deveni mai buni
1 Septembrie

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), la începutul noului an de studii, a adresat următorul mesaj: 

„Dragi elevi, stimați părinți și onorată comunitate educațională! Vă adresăm felicitări cordiale cu prima zi de școală!

Cu primul sunet instituțiile educaționale prind viață, devin laboratoare de creație, lăcașe ale modelării viitorului acestei țări și de fiecare dată pășim în noul an școlar cu emoții și multe speranțe.

Dragi elevi, fiecare an școlar e un început pentru o nouă treaptă. Este oportunitatea de a deveni mai buni, de a acumula noi cunoștințe și experiențe, de a descoperi și de a crea, de a comunica și de a colabora, de a argumenta și de a sintetiza, de a exemplifica și de a generaliza, de a lua decizii, iar alături de voi sunt colegii, cadrele didactice și părinții.

Copiii care trec pragul școlii prima oară cu temeri, dar și cu entuziasm vor descoperi o lume nouă, colegi, prieteni, profesori. Toate întâmplările și succesele vor fi parte a celei mai frumoase perioade a vieții, anii de școală.

Dragi părinți, îndrumători și parteneri ai educației, pășiți alături de copii în fiecare zi cu multă responsabilitate și optimism. Vă mulțumim pentru solidaritate și vă dorim inspirație și răbdare, noi forțe pentru misiunea nobilă de părinte și doar împreună putem asigura o creștere frumoasă a tinerei generații.

Stimați colegi, profesori, cadre de conducere, angajați ai sistemului educațional, timpurile sunt așa cum sunt, dar sperăm că flacăra pasiunii profesionale să va mențină pe tărâmul educațional. În acest an de studii să aveți parte de elevi interesați și motivați, preocupați de propria formare, să folosiți la maxim contextele de realizare a potențialului profesional, fortificând sistemul de valori ale societății, să vă fie alături colegii competenți, deschiși spre colaborare, iar așteptările dumneavoastră să fie confirmate în rezultatele discipolilor de azi, cetățenii responsabili ai zilei de mâine.”

Inapoi la arhiva noutaților