[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDCM, despre rezultatul alegerilor locale: Ascensiunea formațiunii „a început cu dreptul”
27 Noiembrie

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), într-o declarație, spune că ascensiunea formațiunii „a început cu dreptul”, informează CURENTUL.

„Iată că putem vorbi la timpul trecut despre cele două tururi de scrutin. Alegerile Locale Generale 2023 în Republica Moldova și-au îndreptățit prognozele inițiale, fiind esențiale pentru schimbarea accentelor în aspirațiile politice ale moldovenilor.

PDCM din momentul constituirii se implică pentru prima dată într-un scrutin electoral. Am reușit să demonstrăm un rezultat îmbucurător și promițător, fiind pe poziția a patra în acumularea mandatelor de primari și consilieri pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Am ajuns la sfârșitul perioadei electorale, perioada în care toți am muncit și ne-am dedicat pentru realizarea obiectivelor PDCM.

Ca urmare a eforturilor comune la Alegerile Locale Generale din această toamnă, PDCM a reușit să obțină 48 de primari în municipii și sate”, se spune în declarație.

Potrivit conducerii formațiunii, acesta este un rezultat pe care îl poate considera un record pentru un partid nou apărut pe eșichierul politic moldovenesc.

„Și suntem siguri că la următoarele scrutine electorale Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei va avea un scor și mai bun.

PDCM a devenit un etalon al societății, o oază a inteligenței și profesionalismului, și așa va fi în continuare”, a conchis PDCM.

Inapoi la arhiva noutaților