[ X ]
[ X ]
[ X ]
PCRM insistă pe adoptarea unei declarații privind condamnarea faptelor de corupere politică și trădare a intereselor alegătorilor în Parlamentul RM
15 Februarie

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a înaintat astăzi, repetat, proiectul de hotărâre pentru aprobarea declarației Parlamentul RM cu privire la condamnarea faptelor de corupere politică și trădare a intereselor alegătorilor în Parlamentul RM, informează CURENTUL.

Comunista Maria Postoico a menționat că, în ultima vreme, tot mai des se observă și mai mulți discută la acest fenomen, ce se referă la coruperea și migrarea politică.

„Noi, cu dvs., cunoaștem că actele de trădare și migrație au fost întreprinse și pentru alte scopuri, mai mult cu scopul reformării contrar voinței alegătorilor a structurii politice a Parlamentului și cuprind doar laturile morale și cele etice negative, dar contribuie și la degradarea sferei politice a țării și creșterii nihilismului și disperării în rândurile cetățenilor. PCRM încă o dată înaintează acest proiect pentru ordinea de zi, pentru ziua de astăzi”, a menționat Postoico.

Inițiativa nu a întrunit numărul necesar de voturi, respectiv nu a fost inclusă în ordinea de zi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților