[ X ]
[ X ]
[ X ]
PCRM: „Cu regret, constatăm că, această Legislatură va rămâne în memoria cetățenilor drept una nereușită și coruptă”
14 Decembrie

Fracțiunea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a înregistrat în Parlament, în acești 4 ani de mandat, 149 proiecte de legi, dintre care 85% din acestea nu au fost acceptate, transmite CURENTUL.

În cadrul unor declarații de presă, fracțiunea PCRM a menționat că toate propunerile au fost elaborate din perspectiva necesităților cetățenilor, dar și din experiența acumulată din ultimii 8 ani.

„85% din aceste proiecte de legi au rămas fără discuții în Parlament, ele nu au fost nici acceptate să fie incluse în ordinea de zi. Observăm că, cu cât mai repede ajungem în campania electorală, cu atât mai multe exemple vedem când unele idei ale PCRM sunt preluate de guvernare și le includ în proiectele lor, dar ei fac acest lucru de dragul PR-ului electoral.

Noi, fracțiunea PCRM, cu regret, constatăm că, această Legislatură va rămâne în memoria cetățenilor și societății din RM, drept cea mai nereușită, coruptă, unde 38 de deputați sunt transfugi, deputați care au trădat fracțiunile și partidele politice pe listele cărora au ajuns în acest Parlament”, a spus deputata Inna Șupac.

De asemenea, deputata a menționat că inițiativa de pedepsire a deputaților transfugi a fost de nenumărate ori respinsă.

„Noi dorim să le reamintim că, fie ei deputați, membri în Guvern, membri ai Curții Constituționale, ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului sau ai altor instituții capturate, va veni timpul și vor răspunde conform articolului respectiv din Codul Penal – uzurparea puterii în stat”, a mai spus Inna Șupac.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților