[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip: Vrem să facem altfel de politică, vrem ca deciziile în partid să nu fie luate ca în majoritatea formațiunilor politice din RM
30 Septembrie

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip afirmă că, campania electorală pentru prezidențiale nici nu a început încă oficial, însă deja scena politică fierbe de acuzații și critici, informează CURENTUL.

„În acest moment complicat pentru țară, am decis să ascultăm oamenii, pentru că, atunci când ești la o răscruce, răspunsul vine anume de la oameni. În context, PDM lansează campania „O altfel de politică”, o campanie de consultări interne cu toți membrii de partid susținătorii noștri, să decidem împreună ce și cum vom face în continuare. Vrem să facem altfel de politică, astfel încât toți cei care ne susțin și fac parte din echipa PDM să fie informați despre situația din partid și din țară. Vrem să facem altfel de politică, vrem ca deciziile în partid să nu fie luate ca în majoritatea formațiunilor politice din RM, de către conducere, ci împreună cu membri”, a spus Filip, într-un briefing de presă.

Totodată, Filip a anunțat că, în această perioadă, deputați și membri ai conducerii PDM merg și vor merge în toate organizațiile teritoriale pentru a discuta cu membrii și susținătorii.

„Oamenii ne vor spune cum văd ei că ar trebui să procedăm în continuare, ce își doresc ei pentru RM și pentru localitatea lor. Împreună cu oamenii din echipele din teritoriu, vom decide cum va acționa partidul în ajunul primul tur și turul II al alegerilor prezidențiale, vom decide și vom întreba cum evoluăm exponenții noștri în Guvern și dacă vom continua să ne aflăm la guvernare. De asemenea, cum va acționa PDM după alegeri, inclusiv în contextul unei reconfigurări politice sau a unor eventuale alegeri anticipate. Vom comunica și mai intens cu membrii și susținătorii noștri. PDM are oameni extraordinari și echipele noastre din teritoriu muncesc în localitățile lor, sunt apreciați și respectați de cetățeni. Anume ei știu cel mai bine de ce are nevoie țara în acest moment, și anume cu ei ne vom consulta deciziile pe care le vom lua în continuare”, a mai spus Filip.

120481509_5246551208703721_6495345604403322631_o

Maria Chiper

Inapoi la arhiva noutaților